RB Leipzig - Fotbollsbiljetter

RB Leipzig

Red Bull Arena - Leipzig

Red Bull Leipzig, formellt känt som RasenBallsport Leipzig e.V., är en tysk fotbollsklubb grundad den 19 maj 2009 av det österrikiska energidrycksföretaget Red Bull GmbH. Klubben har sitt säte i Leipzig, Sachsen och spelar sina hemmamatcher på Red Bull Arena.

RB Leipzig grundades med målet att ta sig till Bundesliga, Tysklands högsta fotbollsdivision, inom en kort tidsram. Klubben började sin resa i den femte divisionen, NOFV-Oberliga Süd, och avancerade snabbt genom ligasystemet. Redan 2016, efter bara sju år, nådde RB Leipzig Bundesliga.

Den snabba framgången har varit kontroversiell och väckt kritik från traditionella fotbollsfans som menar att klubben representerar en kommersialisering av sporten. Trots detta har laget etablerat sig som en stark kraft i tysk fotboll, känd för sin moderna spelstil och ungdomssatsning.

RB Leipzig har haft flera imponerande säsonger i Bundesliga och kvalificerat sig för europeiska tävlingar som UEFA Champions League, där de nådde semifinal 2019-2020. Klubben är också känd för att värva unga talanger och utveckla dem till stjärnspelare, vilket bidragit till dess framgång.

Red Bull Arena, belägen i Leipzig, är hemmaplan för RB Leipzig. Invigd 2004 och ursprungligen kallad Zentralstadion, rymmer arenan cirka 42,000 åskådare. Efter Red Bull GmbH förvärv 2010 genomgick arenan en omfattande renovering och namnändring. Arenan är känd för sin moderna design och fantastiska atmosfär, vilket gör den till en av Tysklands främsta fotbollsarenor.

nov
2
lör 2024

Borussia Dortmund - RB Leipzig

Bundesliga - Tyskland
Signal Iduna Park - Dortmund

FlygHotellBiljett
fr 7995 SEK
HotellBiljett
fr 5995 SEK
dec
21
lör 2024

Bayern München - RB Leipzig

Bundesliga - Tyskland
Allianz Arena - München

FlygHotellBiljett
fr 8995 SEK
HotellBiljett
fr 6495 SEK
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Club Wembley Officiell Agent

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO