Hertha Berlin - Biljetter & fotbollsresor

Hertha Berlin

Olympiastadion - Berlin

Vill du uppleva en fotbollsmatch i den tyska huvudstaden Berlin så finns det bara ett lag du måste se: Hertha Berlin. Som sportresearrangör tycker vi det är en självklarhet att kunna erbjuda officiella fotbollsbiljetter till detta klassiska lag. Vill du dessutom ha hjälp med resa och boende skräddarsyr vi naturligtvis paketresan helt efter dina önskemål. 

Skall du se en match med Hertha Berlin så rekommenderar vi dig att vara på plats i god tid innan avspark, i alla fall om du vill uppleva en matchdag precis som tyskarna själva. Långt innan match samlas supportrarna kring arenans parkering och laddar upp inför match med öl och bratwurst. När det börjar dra ihop sig rör sig de flesta in på Olympiastadions gigantiska område för de sista förberedelserna.

Hertha Berlin - Historia

”Die alte dame” (den gamla damen) grundades den 25 juli 1892, men då vid namnet BFC Hertha 1892. Klubbens namn Hertha sägs ha inspirerat av en ångbåt vid samma namn som då passerat Berlin.

Klubbens glansdagar var på 1970-talet men har på senare decennier tyvärr varit mer dystra och klubben har rört sig mellan första och andra divisionen. Hertha håller sig nu kvar stabilt i Bundesliga och har även de senaste åren haft sällskap av lokalkonkurrenten 1.FC Union Berlin. Matcherna mot dom ger en fantastisk derbyinramning som får staden Berlin att pulsera!

Den som tycker att det räcker med en fotbollsmatch behöver inte oroa sig för att resten av vistelsen blir tråkig. Som huvudstad i Tyskland finns det naturligtvis mycket att upptäcka och vi som researrangör hjälper dig gärna med aktiviteter utöver fotbollsbiljetten.

Fotbollsbiljetter och fotbollsresor - Hertha Berlin

När du vill boka en resa eller en officiell fotbollsbiljett börjar du med att välja ut vilken Hertha Berlin match det är du vill se i listan ovan. Oavsett om det är Champions League, Bundesliga eller Tyska cupen (DFB Pokal), hjälper vi dig. Du får alltid själv välja vilken typ av matchbiljett du vill ha, om du är osäker på vilken biljett som passar dina behov bäst får du gärna höra av dig till oss.

Vill du dessutom komplettera din fotbollsbiljett med hotell och flyg syr vi ihop paketresan helt efter dina villkor. Välj i lugn och ro mellan en rad noga utvalda hotell i listan. Önskar du även att lägga till flygresa, fotbollsbiljetter till ytterligare en match eller någon annan aktivitet i Berlin skriver du enkelt med detta.

Som resenär med GO Sport Travel är det viktigt för oss att du känner dig trygg innan och under din resa. Med våra trygga villkor ser vi till att din bokade fotbollsbiljett levereras i god tid till det hotell som du väljer att bo på. Allt för att du skall hinna med att göra andra saker på din resa. Skicka in din bokning eller förfrågan så kommer en av våra erfarna medarbetare att kontakta dig för att svara på frågor och skicka över ett förslag så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att få höra från dig, oavsett om det gäller endast trygga fotbollsbiljetter, ett hotellpaket eller en komplett fotbollsresa med flygresa!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Club Wembley Officiell Agent

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO