FC Barcelona

Boka FC Barcelona matcher - Biljetter & fotbollsresor

FC Barcelona

Camp Nou - Barcelona

På Europas största arena Camp Nou spelar FC Barcelona sina hemmamatcher sedan 1957 då den invigdes. Genom åren har några av fotbollshistoriens allra största namn haft Camp Nou och Katalonien som sin hemmaplan, få klubbar kan skryta med att ha haft legendariska spelare som Johan Cruyff, Maradona, Hristo Stoichkov, Ronaldo och Luis Figo i sin laguppställning, för att nämna några. De svenskar som varit i klubben är de gamla VM-hjältarna från den magiska sommaren 1994 Patrik Andersson och Henke Larsson och den svensk som senast spelade i den blå-rödrandiga tröjan var Zlatan Ibrahimovic som gjorde 16 mål för klubben under sina 29 matcher säsongen 2009-2010.

maj
19
sön 2024

FC Barcelona - Rayo Vallecano

La Liga - Spanien
Estadi Olimpic de Montjuic - Barcelona

Slutsålt

Nou Camp - FC Barcelona

Boka en fotbollsresa till Camp Nou

Vill du åka till Barcelona och uppleva en match på plats kan vi på GO Sport Travel hjälpa dig, oavsett om det är fotbollsbiljetter du är intresserad av eller en hel fotbollsresa med flyg, hotell och matchbiljetter. Genom lång erfarenhet och ett etablerat officiellt avtal direkt med FC Barcelona kan vi erbjuda kvalitatitva upplevelser med garanterade sittplatser bredvid varandra vid bokning av offiiella hospitality platser. Ett flertal andra biljettkategorier på Camp Nou till FC Barcelonas hemmamatcher kan erbjudas på förfrågan, men observera att det inte finns en garanti att man sitter tillsammans på dessa. Ovsett skräddarsyr vi just din fotbollsresa med hotell och flyg enligt dina önskemål. Ta chansen att förverkliga din drömresa till FC Barcelona och Camp Nou genom att kontakta oss redan idag!

Barcelona som stad

Barcelona kan förutom fotboll även erbjuda mycket annat i form av sevärdheter som Sagrada Familia och La Pedrera, ett rikt utbud av shopping och sightseeing samt en härlig blandning av restauranger som erbjuder typiska spanska rätter som tapas och paella. I Barcelona finns något för alla och det är en upplevelse i sig att bara strosa längs La Rambla, genom de gotiska kvarteren och ner mot den trevliga hamnen. Få städer erbjuder mixen av soliga stränder och pulserande storstad som Kataloniens huvudstad!
Bokar du en biljett eller fotbollsresa hos oss kommer vi att ge allt för att du skall få en så fin upplevelse som möjligt. Med vårt trygga avtal med FC Barcelona ser vi till att du hämtar upp din Hospitalitybiljett direkt hos FC Barcelona innan matchen. Vår erfarna personal hjälper dig att skräddarsy just din fotbollsupplevelse på Camp Nou efter bästa vis och  vilket boende som passar dig bäst. Vi ger självklart även tips på hur du bäst tar vara på tiden i den härliga staden under din vistelse. 

Hur bokar jag min fotbollsresa eller fotbollsbiljetter till FC Barcelona?

Titta på FC Barcelonas spelschema för att hitta ett datum som passar just din resa. Därefter kan du klicka in på vald match och i lugn och ro se vilka fotbollsbiljetter som passar dig bäst. Är du osäker får du gärna ringa eller maila oss så ger vi förslag på de biljetter vi tror är mest lämplig för dina behov. Du får även själv välja boende bland speciellt utvalda hotell i Spanien. Vill du komplettera din fotbollsresa med en Stadium Tour på Camp Nou fyller du enkelt i detta innan du skickar i väg din bokning eller förfrågan.
Kontakta oss redan idag för att boka eller få ett förslag på just din fotbollsresa till Spanien och FC Barcelona – Més que un club!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.