RCD Espanyol

Espanyol

RCDE Stadium - Barcelona

RCD Espanyol, eller Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona, är en av de mest kända fotbollsklubbarna i Spanien. Klubben grundades 1900 av Ángel Rodríguez och har en lång och stolt historia inom spansk fotboll. Espanyol har sin bas i Barcelona, där de spelar sina hemmamatcher på RCDE Stadium, en modern arena med plats för cirka 40 000 åskådare, som invigdes 2009.

Genom åren har Espanyol etablerat sig som en viktig aktör i La Liga, Spaniens högsta fotbollsdivision, även om klubben också har haft perioder i Segunda División. Espanyol har vunnit Copa del Rey fyra gånger, senast 2006, vilket visar på klubbens kapacitet att utmana de största lagen i landet. Rivaliteten med FC Barcelona, känd som "Derbi Barceloní," är en av de mest intensiva i spansk fotboll och återspeglar den starka lokala konkurrensen.

Klubben är också känd för sin starka ungdomsakademi, som har producerat många talanger genom åren. Espanyols supporterbas är lojal och passionerad, med en stark identitet och känsla för klubbens historia och kultur. Trots att de ofta lever i skuggan av den större och mer framgångsrika grannen FC Barcelona, har Espanyol sin egen unika plats i spansk fotboll och fortsätter att sträva efter framgång både nationellt och internationellt.

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.