Celtic FC

Celtic FC - Biljetter & fotbollsresor

Celtic FC

Celtic Park - Glasgow

GO Sport Travel ger dig som vill uppleva skotsk fotboll, och följa Celtics framfart, en ypperlig möjlighet att skaffa dig minnen för livet från Celtic Park, en mytisk arena med plats för 60 000 åskådare. Förvänta dig inget annat än en fanatisk stämning med den skotska supporterkulturen som vill heja fram sitt Celtic FC!

Som officiell partner till Celtic FC erbjuder vi fotbollsresor till Glasgow, med ett antal Official Hospitality att välja på, direkt genom klubben.

Celtic FC - Historia

Den vit-gröna klubben från den skotska huvudstaden grundades den 6:e november 1887 och har historiskt sett varit ett viktigt lag för den katolska delen av staden medan den protestantiska sidan har hållit på klubbens andra storlag, Rangers. Tillsammans så har båda klubbarna förutom den bitska rivaliteten sinsemellan även genom alla tider dominerat den skotska ligan och de inhemska cuperna.

Klubben med smeknamn som ”the Bhoys” och ”the Celts” hade sin första storhetstid under 1960 talet och blev då bland annat de första brittiska klubb som vann Europacupen, den turnering som i dag har formats om till Champions League.

Celtic FC är kanske en av de mest kända klubbarna för oss svenskar. 1997 kom Henrik Larsson till klubben, och såg till att redan 1998 bryta Glasgow Rangers långa svit av ligatitlar. Rangers var ett steg ifrån att ta ”Ten in a row” (10 raka ligatitlar) och glädjen visste inga gränser när Celtic fick vara den som fick stoppa den milstolpen!

Med Henrik Larssons ofattbara framgångar i Celtic FC föddes oerhört intresse kring honom själv som person och även för klubben. Med hela 173 mål på 221 matcher är han för alltid en legend i den vit-gröna delen av Glasgow.

Efter Henrik Larssons flytt 2004 har svenskar som Johan Mjällby, Fredrik Ljungberg, Mikael Lustig och senast John Guidetti sökt sig till klubben.

Fotbollsbiljetter och fotbollsresor – Celtic FC

När du vill boka en resa eller en officiell fotbollsbiljett börjar du med att välja ut vilken Celtic match det är du vill se i listan ovan. Vill du dessutom komplettera din fotbollsbiljett med hotell och flyg syr vi ihop paketresan helt efter dina villkor. Välj i lugn och ro mellan en rad noga utvalda hotell i listan. Önskar du även att lägga till tillexempel en flygresa skriver du enkelt med detta önskemål.

Som resenär med GO Sport Travel är det viktigt för oss att du känner dig trygg innan och under din resa. Med våra trygga villkor ser vi till att din bokade fotbollsbiljett levereras i god tid till det hotell som du väljer att bo på i Glasgow. Allt för att du skall hinna med att göra andra saker på din resa. Skicka in din bokning eller förfrågan så kommer en av våra erfarna medarbetare att kontakta dig för att svara på frågor och skicka över ett förslag så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att få höra från dig, oavsett om det gäller endast trygga fotbollsbiljetter, ett hotellpaket eller en komplett fotbollsresa med flygresa!

 

 

 

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.