Borussia Dortmund - Biljetter & fotbollsresor

Borussia Dortmund

Signal Iduna Park - Dortmund

Med otroliga 81 000 i publikkapacitet är Signal Iduna Park den största arenan i Bundesliga och Tyskland, det är här Borussia Dortmund, BVB, spelar sina hemmamatcher! Imponerande nog så har Dortmund haft ett publiksnitt på över 80 000 de senaste åren då biljetterna är väldigt eftertraktade.

Vi som researrangör kan dock hjälpa dig, både med fotbollsbiljetter och skräddarsydda paketresor, helt enligt dina önskemål. Ta chansen och upplev det klassiska ”Ruhr Derby” mellan Borussia Dortmund och Schalke 04 i Bundesliga. Se den gula väggen på Südtribune bära fram sitt hemmalag i ärofyllda Champions League eller följ laget mot segern i den tyska cupen, DFB Pokal.

maj
1
ons 2024

Borussia Dortmund - Paris Saint Germain

Champions League
Signal Iduna Park - Dortmund

FlygHotellBiljett
fr 12995 SEK
HotellBiljett
fr 9495 SEK
maj
4
lör 2024

Borussia Dortmund - Augsburg

Bundesliga - Tyskland
Signal Iduna Park - Dortmund

FlygHotellBiljett
fr 8295 SEK
HotellBiljett
fr 6395 SEK
maj
7
tis 2024

Paris Saint Germain - Borussia Dortmund

Champions League
Parc des Princes - Paris

FlygHotellBiljett
fr 10995 SEK
HotellBiljett
fr 7495 SEK
Biljett
fr 5995 SEK
maj
18
lör 2024

Borussia Dortmund - Darmstadt

Bundesliga - Tyskland
Signal Iduna Park - Dortmund

FlygHotellBiljett
fr 16195 SEK
HotellBiljett
fr 12895 SEK

Borussia Dortmund - Historia

Klubben från västra Tyskland grundades den 19 december 1909, som Ballspielverein Borussia 09 Dortmund. Klubbens första storhetstid kom på 50- och 60-talet, men först på 90-talet började de göra ett ännu större avtryck i fotbollsvärlden. Med spelare som Jürgen Kohler, Andreas Möller och Matthias Sammer i klubben vann de Champions League 1997, sin första och hitintills enda europacuptitel.

Under 2000-talet har ”Die Schwarzgelben” blivit kända för sin offensiva och fartfyllda fotboll, sin förmåga att utveckla spelare och det fantastiska publiktryck som de har bakom sig på hemmamatcherna.

Signal Iduna Park, eller Westfalenstadion som arenans ursprungliga namn är, ligger bara någon kilometer utanför Dortmunds citykärna. Du tar dig enkelt till arenan med lokaltrafiken, under matchdagar åker du gratis mot uppvisande av din fotbollsbiljett och på så sätt slipper du onödiga extra kostnader. Väl ute vid arenaområdet kommer du att mötas av mängder med supportrar som laddar upp inför matchen i någon av alla bierhaus som finns uppställda. Vill du få ut det lilla extra av din fotbollsresa ska du se till att vara där i god tid innan avspark. Det spelar ingen roll om du är den mest inbitna supportern eller förstagångsresenär, uppladdningen är en del av upplevelsen.

Fotbollsbiljetter och fotbollsresor - Borussia Dortmund

För att boka dina fotbollsbiljetter väljer du ut vilken Borussia Dortmund match du önskar i listan ovan. Välj sedan själv vilken typ av biljett som passar dig bäst. Om du är osäker på vilket matchbiljett som är det bästa alternativet för just dig får du gärna kontakta oss så hjälper vi till. Om du vill komplettera din fotbollsbiljett med boende och flyg, finns våra erfarna medarbetare redo för att sätta ihop en skräddarsydd fotbollsresa anpassade efter dina behov. 

Är du riktigt fotbollstokig och vill se två matcher i olika städer under samma helg finns oftast möjligheten, beroende på spelschemat, att lägga till ytterligare en matchbiljett i din fotbollsresa tillsammans med transport. 

För oss är det viktigt att du som kund skall kunna slappna av under din resa, oavsett om det gäller en bokning av officiell matchbiljett eller en komplett paketresa. Med våra trygga villkor och säkra leveranser ser vi till att du har din matchbiljett klar för uthämtning på önskat hotell i god tid innan avspark. Allt för att du skall ges möjlighet att uppleva din fotbollsresa precis som tyskarna själva gör under matchdagen.

Vi ser fram emot att få höra från dig, oavsett om det bara gäller trygga fotbollsbiljetter, ett hotellpaket eller en komplett fotbollsresa!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.