Bolton Wanderers FC

Bolton Wanderers FC är en anrik fotbollsklubb från Bolton, England, grundad 1874. Ursprungligen känd som Christ Church FC bytte klubben namn till Bolton Wanderers två år senare. Laget var en av de ursprungliga medlemmarna i The Football League när den grundades 1888.

Under de tidiga 1920-talet hade Bolton Wanderers en framstående period, med segrar i FA-cupen 1923, 1926 och 1929. Laget vann sin första FA-cup genom att slå West Ham United i den berömda finalen som spelades på Wembley Stadium.

Bolton fortsatte att vara ett starkt lag genom åren, men deras största framgångsperiod kom på 1950-talet när de vann FA-cupen igen 1958 efter att ha besegrat Manchester United.

Efter flera årtionden av upp- och nedflyttningar mellan divisionerna, hade Bolton en återuppgång på 2000-talet. Klubben spelade i Premier League mellan 2001 och 2012, med topprestationer under ledning av Sam Allardyce, inklusive kvalificering för Europaspel.

De senaste åren har Bolton Wanderers kämpat med ekonomiska problem och nedflyttningar, vilket kulminerade i en period av administration 2019. Trots dessa utmaningar har klubben fortsatt att ha en lojal följarskara och arbetar för att återvända till högre divisioner. Bolton spelar sina hemmamatcher på University of Bolton Stadium, tidigare känd som Reebok Stadium, sedan 1997.

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Club Wembley Officiell Agent

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO