Boka Bayern München Biljetter

Bayern München

Allianz Arena - München

Är du ute efter en fotbollsresa eller fotbollsbiljett till Bayern München så har du kommit rätt! I modern tid har den Tyska fotbollen länge dominerats av ”Der FCB”, som laget även kallas, och med över 50 olika titlar är den München-baserade klubben även den mest framgångsrika. Med dessa förutsättningar blir det naturligtvis ett mäktigt tryck inne på Allianz Arena, med supportrarna från ”Südkurve” i spetsen, under Bayerns hemmamatcher. Trots en kapacitet på 71000 sittplatser är det nästan alltid utsålt då efterfrågan på fotbollsbiljetter till Bayern München är enorm. Räkna med att stämningen kommer vara god oavsett om det gäller ”Der Klassiker” mot Borussia Dortmund i Bundesliga, ett mindre etablerat lag i Tyskacupen eller ett internationellt toppmotstånd i Champions League.

Har du länge gått i tankarna kring att köpa en fotbollsresa till Tyskland tycker vi att det är dags nu. Att boka en resa för att uppleva Bayern München är så mycket mer än bara fotboll. Långt innan matchstart samlas alla supportrar kring arenan för att ladda upp med öl, korv och klacksång. Med hjälp av oss ser vi till att du har din fotbollsbiljett i god tid innan avspark för att även du skall kunna hinna med detta. Väl inne på Allianz Arena garanterar vi en upplevelse utöver det vanliga!

Som kund hos oss väljer du enkelt själv vilka fotbollsbiljetter du vill ha. Vill du ha en komplett fotbollsresa får du även välja mellan en rad olika hotell som vi själva noggrant valt ut. Förutom detta hjälper vi gärna till med andra tillval. Kanske är ett besök på Oktoberfest eller något ölbryggeri något du vill kombinera din fotbollsresa med? Du berättar bara för oss vilka önskemål du har så ser vi efter om vad som är möjligt.

Ovan ser du alla Bayern Münchens matcher där vi erbjuder matchbiljetter och fotbollspaket. Är det en match som saknas i listan får du gärna höra av dig. Bara för att matchen inte finns med betyder det inte att vi kan ordna med fotbollsbiljetter och fotbollsresor dit. Skulle du även vilja boka på ytterligare en fotbollsmatch samma helg hjälper vi dig naturligtvis med transporten mellan de två olika städerna. Lägg in din förfrågan eller bokning så kommer en av våra erfarna medarbetare att kontakta dig för att svara på frågor och skicka över ett förslag så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att få höra från dig, oavsett om det bara gäller fotbollsbiljetter, ett hotellpaket eller en komplett fotbollsresa!

Varför boka en paketresa jämfört med enbart evenemangsbiljetter?

Det finns flera skäl till att boka en komplett paketresa med en arrangör, och vi pekar här på ett urval av de fördelar som ger dig som kund trygghet innan, under och efter din resa.

  • Lagstadgad resegaranti ställd för din trygghet
  • Skydd av paketreselagen
  • Skyddad mot valutarisker
  • Försäkra 100% av din resa
  • Personlig kontakt från bokning till hemkomst
  • Stor expertis om resmålen
  • Tidsbesparing vid planering

Läs mer här!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent


Fulham FC Officiell Agent


AC Milan Officiell Agent