Bayern München - Biljetter & fotbollsresor

Bayern München

Allianz Arena - München

Är du ute efter en fotbollsresa eller fotbollsbiljett till Bayern München så har du kommit rätt! I modern tid har den tyska fotbollen länge dominerats av ”Der FCB”, som laget även kallas, och med över 50 olika titlar är den München-baserade klubben även den mest framgångsrika.

Med dessa förutsättningar blir det naturligtvis ett mäktigt tryck inne på Allianz Arena, med supportrarna från ”Südkurve” i spetsen, under Bayerns hemmamatcher. Trots en kapacitet på 71000 sittplatser är det nästan alltid utsålt då efterfrågan på fotbollsbiljetter till Bayern München är enorm.

Räkna med att stämningen kommer vara god oavsett om det gäller ”Der Klassiker” mot Borussia Dortmund i Bundesliga, ett mindre etablerat lag i Tyskacupen eller ett internationellt toppmotstånd i Champions League.

Bayern München - Historia

Klubben grundades den 27 februari 1900 men det var först 1923 som de blev en självständig förening under namnet FC Bayern München. Klubben plockade en del framgångar under den första halvan av seklet men det var först på 60- och 70 talet som ”Die Bayern” blev en maktfaktor i Tyskland och ute i Europa. De stora namnen då var Franz Beckenbauer, Gerd Müller, Sepp Maier.

I slutet på 90 talet och in i nutid så har Bayern München plockat Bundesligaskölden, den pokal som ligavinnaren får lyfta, överlägset flest gånger.

De spelare som bidragit till framgången i modern tid är Lothar Matthäus, Mikael Ballack, Manuel Neuer, Robert Lewandowski och Thomas Müller.

Har du länge gått i tankarna kring att köpa en fotbollsresa till Tyskland tycker vi att det är dags nu. Att boka en resa för att uppleva Bayern München är så mycket mer än bara fotboll. Långt innan matchstart samlas alla supportrar kring arenan för att ladda upp med öl, korv och klacksång. Med hjälp av oss ser vi till att du har din fotbollsbiljett i god tid innan avspark för att även du skall kunna hinna med detta. Väl inne på Allianz Arena garanterar vi en upplevelse utöver det vanliga, en hypermodern arena vars fasad lyser rött de matchdagar som Bayern spelar där!

Fotbollsbiljetter och fotbollsresor - Bayern München

Som kund hos oss väljer du enkelt själv vilka fotbollsbiljetter du vill ha. Vill du ha en komplett fotbollsresa får du även välja mellan en rad olika hotell som vi själva noggrant valt ut. Förutom detta hjälper vi gärna till med andra tillval. Kanske är ett besök på Oktoberfest eller något ölbryggeri något du vill kombinera din fotbollsresa med? Du berättar bara för oss vilka önskemål du har så ser vi efter om vad som är möjligt.

Ovan ser du alla Bayern Münchens matcher där vi erbjuder officiella matchbiljetter och fotbollspaket. Är det en match som saknas i listan får du gärna höra av dig. Bara för att matchen inte finns med betyder det inte att vi kan ordna med fotbollsbiljetter och fotbollsresor dit.

Skulle du även vilja boka på ytterligare en fotbollsmatch samma helg hjälper vi dig naturligtvis med transporten mellan de två olika städerna. Lägg in din förfrågan eller bokning så kommer en av våra erfarna medarbetare att kontakta dig för att svara på frågor och skicka över ett förslag så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att få höra från dig, oavsett om det bara gäller trygga fotbollsbiljetter, ett hotellpaket eller en komplett fotbollsresa!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.