FC Basel - Fotbollsbiljetter

FC Basel

1893 grundades FC Basel och sedan dess har de vunnit minst 20 ligatitlar i den inhemska ligan och på så sätt vuxit till en av de mest framgångsrika klubbarna i Schweiz. Deras hemmaarena heter St. Jakob-Park och har plats för 42 500 supportrar. Klubbens färger är röd och blå, med deras smeknamn RotBlau, FCB eller Bebbi (Citizen of Basel).

En före detta Baselspelare vid namn Joan Gamper är känd för att ha tagit inspiration från klubben efter att han senare flyttat till Barcelona och då grundat en ny fotbollsklubb i Katalonien, FC Barcelona. Både klubbfärgerna och förkortningen FCB blev då densamma som FC Basel.

Den gamla tyske storspelaren Ottmar Hitzfeld spelat för FC Basel mellan 1971–1975 och blev en legend för klubben. En annan stor spelare för FC Basel är Alexander Frei, som gjorde många viktiga mål för klubben och kan även titulera sig för schweiziska landslagets främste målskytt någonsin.

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.