Atletico Madrid - Fotbollsbiljetter

Atlético Madrid

Wanda Metropolitano - Madrid

Huvudstadsklubben Atlético Madrid bildades 1903 och spelar sina hemmamatcher på den hypermoderna arenan Wanda Metropolitano, med plats för cirka 68 000 supportrar. Klubbfärgerna är rödvitrandiga tröjor med blåa shorts och de kallas efter smeknamn som Los Colchoneros, Los Rojiblancos, Indios. Klubben är inte riktigt lika framgångsrik som ärkerivalen från staden, Real Madrid, men kan ändå visa upp minst 10 ligatitlar och flertalet europacuptitlar.

Genom åren har många stora spelare bidragit till klubbens framgångar, men en av de största är argentinaren Diego Simeone. Aktiv som spelare i klubben mellan 1994–1997 men har kanske satt störst avtryck sen han kom tillbaka som tränare inför säsongen 2012–2013. Han började då bygga upp ett starkt och framgångsrikt lag som senare vann Copa del Rey 2013, La Liga 2014 och Europa League 2018.

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.