AS Monaco - Fotbollsbiljetter

AS Monaco

Stade Louis II - Monte Carlo

Association Sportive de Monaco Football Club är flaggskeppet för det självständiga furstendömet Monaco. Trots detta så har klubben alltid spelat i det franska ligasystemet. Vanligtvis har de hållit till i toppen av Ligue 1 och varit en utmanare i de europeiska cuperna.

Klubben spelar i de klassiska färgerna rött och vitt. Hemmamatcherna spelas på Stade Louis II, vackert belägen i Monte Carlo, med sittplatser för cirka 19 000 supportrar. Les Monégasques (The Monégasques) har kunnat värva många stora spelare genom åren men är även kända för att ha varit en språngbräda för talanger att utvecklas i början på karriären. Fransmännen Youri Djorkaeff, Thierry Henry och Kylian Mbappé är alla tidigare spelare för AS Monaco som sedan gått vidare till större fotbollsligor och även vunnit internationella titlar med det franska landslaget.

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.