AFC Ajax - Fotbollsbiljetter

AFC Ajax

Johan Cruijff Arena - Amsterdam

För fotbollsromantikern så har AFC Ajax haft en stor betydelse med klubbens kännetecknande offensiva fotboll, även kallad totalfotboll. Klubben är även en maktfaktor i Holland, även ute i fotbollsvärlden, och har vunnit den inhemska ligan Eredivisie över 30 gånger och under 1900-talet vann de Europacupen/Champions League fyra gånger.

AFC Ajax är kända för sina klassiska vita tröjor med en bred vertikal röd rand och klubben kallas för smeknamnen de Godenzonen (Sons of the Gods), de Joden (the Jews), I Lancieri (The Lancers) eller Lucky Ajax. Amsterdam Arena spelar de sina hemmamatcher i, med plats för cirka 55 000 supportrar. Arenan heter dock numera Johan Cruijff Arena, en hyllning till den bortgångne klubblegenden Johan Cruijff.

Just Johan Cruijff, var under 1970-talet en stor fotbollsstjärna i både Ajax och det holländska landslaget. Klubben är kända för att utveckla morgondagens stjärnor och har en väl beryktad ungdomsakademi som har gjort klubben bättre både på planen och senare ekonomiskt i och med spelarförsäljningar. Spelare som börjat i Ajax ungdomslag och senare tagit sig ut i Europa är bland annat; Marco Van Basten, Frank Rijkaard, Dennis Bergkamp, Edgar Davids, Frank och Ronald de Boer.

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Club Wembley Officiell Agent

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO