AEK Aten - Fotbollsbiljetter

AEK Aten

AEK Athens FC, grundat 1924, är en av de mest framstående fotbollsklubbarna i Grekland med en lång och stolt historia. Klubben har sitt ursprung i den grekiska idrottsföreningen Athletic Union of Constantinople (AEK), som grundades av grekiska flyktingar från Istanbul efter den grek-turkiska kriget 1922.

AEK har en imponerande meritlista inom grekisk fotboll, med elva ligatitlar och fjorton segrar i den grekiska cupen. Klubben har också gjort en imponerande resa på den europeiska scenen, med deltagande i flera upplagor av UEFA Champions League och UEFA Europa League.

En av klubbens mest minnesvärda prestationer kom 1968 när de vann den grekiska cupen och nådde semifinalen i Cupvinnarcupen, vilket är klubbens bästa prestation i en europeisk turnering.

AEK Athens FC har en trogen och passionerad fanskara som ger sitt stöd oavsett motgångar. Klubbens färger är gul och svart, och dess motto "Venceremos" betyder "Vi ska övervinna", vilket speglar klubbens beslutsamhet och strävan efter framgång.

Genom åren har AEK fostrat och lockat en rad talangfulla spelare och tränare som har bidragit till klubbens framgångar och fortsatta relevans inom grekisk och europeisk fotboll. Med en rik historia och en stark tradition fortsätter AEK Athens FC att vara en central figur inom den grekiska fotbollsscenen.

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.