Aberdeen FC - Fotbollsbiljetter

Aberdeen FC

Pittodrie Stadium -

En av de mest känd och populäraste klubbarna i Skottland är Aberdeen FC, grundad 1903 i hamnstaden Aberdeen i nordöstra Skottland. De kallas för The Dons, spelar vanligtvis med sina röda matchtröjor och sina hemmamatcher på Pittodrie Stadium. Klubbens storhetstid var under 1980-talet då de var en maktfaktor i landet med fler liga- och cupguld. Den största äran uppnåddes när de vann Cupvinnarcupen 1983, då man finalslog det spanska storlaget Real Madrid.

En av de största profilerna under 1980-talet var den skotske mittbacken Alex McLeish, med nästan 500 matcher för Aberdeen och 77 landskamper för Skottland. Men den största legenden är Alex Ferguson som var tränare under de framgångsrika åren mellan 1978–1986. Den passionerade skotten gick senare vidare till stor succé i engelska Manchester United och blev senare adlad för sina prestationer inom fotbollen.

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.