All Elite Wrestling (AEW) är en amerikansk professionell wrestlingorganisation som grundades i januari 2019 av Tony Khan, son till miljardären Shahid Khan. AEW skapades som ett alternativ till WWE, den dominerande aktören inom wrestlingindustrin, med målet att erbjuda en modern och mer atletiskt inriktad form av underhållning.
En av AEWs grundpelare är "The Elite," en grupp bestående av välkända brottare som Cody Rhodes, The Young Bucks (Matt och Nick Jackson), och Kenny Omega. Dessa brottare, tillsammans med Tony Khan, fungerade som exekutiva vice presidenter och var starkt involverade i kreativa och organisatoriska beslut.
AEW debuterade sin veckoprogrammering, "AEW Dynamite," på TNT den 2 oktober 2019. Programmet blev snabbt populärt och lockade en lojal tittarskara, vilket etablerade AEW som en seriös konkurrent till WWE. AEW är känt för sin engagerande berättande, höga nivå av in-ring action, och sin vilja att ge fansen vad de vill ha.
Företaget har också anordnat flera framstående pay-per-view-evenemang, inklusive "Double or Nothing," "All Out," och "Full Gear," som har mottagit positiv kritik och dragit stora publiksiffror. Med en ständigt växande roster av talangfulla brottare och en passionerad fanbase har AEW snabbt etablerat sig som en kraft att räkna med inom professionell wrestling.
Under sin korta existens har AEW redan haft en betydande påverkan på wrestlingvärlden, utmanat konventionerna och skapat nya möjligheter för brottare och fans. Med sitt innovativa tillvägagångssätt och starka ledarskap ser framtiden ljus ut för All Elite Wrestling.

aug
25
sön 2024

AEW Wrestling

Wrestling
Wembley Stadium - London

FlygHotellBiljett
fr 6495 SEK
HotellBiljett
fr 4995 SEK
Biljett
fr 2995 SEK
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Club Wembley Officiell Agent

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO