Anthony Joshua vs. Daniel Dubois

Wembley Stadium - London

Anthony Joshua vs. Daniel Dubois på Wembley Stadium - 21 September

Den 21 september smäller det på Wembley Stadium när Anthony Joshua möter Daniel Dubois i en av årets mest efterlängtade boxningsmatcher. Wembley Stadium, en ikonisk plats för sportevenemang, kommer att vara fyllt till brädden med fans som hejar på sina favoritboxare i denna episka tungviktsdrabbning.

Anthony Joshua, den tidigare världsmästaren i tungvikt, står inför en ny utmaning mot den unga och hungriga Daniel Dubois. Med sin kraft och teknik är Joshua fast besluten att återta sin position på tronen. Dubois, å andra sidan, ser detta som sin chans att bevisa att han tillhör världseliten. 

sep
21
lör 2024

Anthony Joshua vs. Daniel Dubois

Boxning
Wembley Stadium - London

FlygHotellBiljett
fr 9495 SEK
HotellBiljett
fr 7495 SEK
Biljett
fr 4675 SEK

Unik möjlighet med GO Sport Travel

För dig som vill uppleva denna historiska kamp på plats erbjuder GO Sport Travel en unik möjlighet. GO Sport Travel, med kontor i både Sverige och London, är en av få Official Ticket Agents of Wembley Stadium. Detta innebär att du kan köpa biljetter med full trygghet och garanterad plats på arenan.

GO Sport Travel har ett brett utbud av paketlösningar som inkluderar både biljetter och boende, så att du kan njuta av hela upplevelsen utan bekymmer. Oavsett om du reser från Sverige eller någon annan del av världen, hjälper GO Sport Travel dig att få den bästa upplevelsen på denna spektakulära kväll.

Boka officiella biljetter hos GO Sport Travel

Boka dina biljetter nu och bli en del av historien när Anthony Joshua och Daniel Dubois möts i ringen. Kontakta GO Sport Travels för mer information och säkra din plats på Wembley Stadium den 21 september.

Missa inte chansen att bevittna en av årets största sporthändelser live!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Club Wembley Officiell Agent

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO