West Ham UFC & London Stadium

London Stadium eller London Olympiastadion är en av Englands största arenor och idag hemmaplan för fotbollslaget West Ham United. Arenan byggdes inför det olympiska spelen 2012 och har en maxkapacitet på 80 000 personer men som reduceras ned till 60000 under fotbollsmatcher.
Arenan har, trots sin unga ålder, redan genomgått ett par förändringar. Främst för att anpassas efter fotbollsmatcher och idag finns det bra med faciliteter för den mest kräsne besökaren.

 

Ta sig till London Stadium

Att ta sig till arenan är enkelt och med snabbtåget från St. Pancras International i central London är det inte mer än 6 minuters transporttid. Det finns även bra kommunikation med tunnelbana och buss för den som inte har lika bråttom.

Väl framme i Stratford möts du av ett helt nybyggt område bestående av shopping, restauranger och annat som får tiden att springa förbi. Det stora området kring arenan minskar riskerna för trängsel och det går vanligtvis väldigt smidigt att ta sig igenom någon av de flertalet ingångar som finns.

Foto mot London Stadium taget från Westfield Shopping Centre

Fotbollsupplevelsen på London Stadium

Under matchdagarna börjar hemmafansen ladda upp från förmiddagen på någon av pubarna kring Stratford High Street i centrala Stratford. En mycket bra idé är att själv prova denna uppladdning för at få den ultimata fotbollsupplevelsen. När det börjar att dra ihop sig till kickoff rör du dig enkelt till fots den korta biten till arenaområdet. En snabb scanning av din fotbollsbiljett gör att du snabbt kan ta dig vidare till din bokade sektion på arenan. Skulle du dessutom vilja få i dig något att dricka eller att äta så finns alternativen många. På markplan runt om finns små kiosker och portabla pubar med ett bra utbud och snabb service. Kanske är det till och med så att West Ham och London Stadium har det bästa basutbudet av dryck och mat i hela Premier League.

För dig som vill ha en ännu mer bekväm upplevelse rekommenderar vi varmt att du bokar hospitalitybiljetterna. Då får du möjligheten att i lugn och ro sitta i en trevlig miljö med ännu fler dryckes- och matalternativ innan, i halvtid och efter matchen. Dessutom så är sittplatserna i anslutning kring det mest centrala sektionerna på arenan.

Strax innan avspark stämmer hela arenan upp i allsång till West Hams ikoniska låt ”I'm Forever Blowing Bubbles”. En mäktig ljudkuliss och du behöver inte vara fotbollsälskare för att uppskatta detta.

GO Sport Travel - Officiella biljetter till West Ham United FC

Med våra officiella avtal till West Ham kan vi garantera ett tryggt och säkert sätt att säkra just din fotbollsbiljett. Vi hoppas att du som besökare får en väldigt trevlig upplevelse på London Stadium, oavsett om det gäller fotboll eller något annat evenemang på denna multiarena.

 

 

 

Inresa till England

För inresa till England med ankomst efter 2022-01-09 (04.00 UK time) gäller: 

  • Fullt vaccinerade minst 14 dagar innan ankomst (intygas av myndighet)
  • Vaccin godkända av EU och USA
  • Locator Form måste fyllas i tidigast 48 timmar innan avresa*
  • Förboka Day 2 Test i UK - Lateral Flow Test (på dag 0,1 eller 2)

Läs komplett information för inresa här.

*Notera att det kan ta upp emot 45 minuter att fylla i Locator Form första gången.

Varje individ ansvarar för att processen fullföljs enligt regelverket, och ansvarar för att övervaka lokala resebegränsningar i sitt hemland (där avresan startar).

Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2022-02-28.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan utlyst på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.