West Ham UFC & London Stadium

London Stadium eller London Olympiastadion är en av Englands största arenor och idag hemmaplan för fotbollslaget West Ham United. Arenan byggdes inför det olympiska spelen 2012 och har en maxkapacitet på 80 000 personer men som reduceras ned till 60000 under fotbollsmatcher.
Arenan har, trots sin unga ålder, redan genomgått ett par förändringar. Främst för att anpassas efter fotbollsmatcher och idag finns det bra med faciliteter för den mest kräsne besökaren.

 

mar
6
lör 2021

West Ham UFC - Leeds United

Premier League - England
London Stadium - London

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan
mar
20
lör 2021

West Ham UFC - Arsenal FC

Premier League - England
London Stadium - London

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan
apr
10
lör 2021

West Ham UFC - Leicester City

Premier League - England
London Stadium - London

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan
apr
24
lör 2021

West Ham UFC - Chelsea FC

Premier League - England
London Stadium - London

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan
maj
8
lör 2021

West Ham UFC - Everton FC

Premier League - England
London Stadium - London

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan
maj
23
sön 2021

West Ham UFC - Southampton FC

Premier League - England
London Stadium - London

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan

Ta sig till London Stadium

Att ta sig till arenan är enkelt och med snabbtåget från St. Pancras International i central London är det inte mer än 6 minuters transporttid. Det finns även bra kommunikation med tunnelbana och buss för den som inte har lika bråttom.

Väl framme i Stratford möts du av ett helt nybyggt område bestående av shopping, restauranger och annat som får tiden att springa förbi. Det stora området kring arenan minskar riskerna för trängsel och det går vanligtvis väldigt smidigt att ta sig igenom någon av de flertalet ingångar som finns.

Foto mot London Stadium taget från Westfield Shopping Centre

Fotbollsupplevelsen på London Stadium

Under matchdagarna börjar hemmafansen ladda upp från förmiddagen på någon av pubarna kring Stratford High Street i centrala Stratford. En mycket bra idé är att själv prova denna uppladdning för at få den ultimata fotbollsupplevelsen. När det börjar att dra ihop sig till kickoff rör du dig enkelt till fots den korta biten till arenaområdet. En snabb scanning av din fotbollsbiljett gör att du snabbt kan ta dig vidare till din bokade sektion på arenan. Skulle du dessutom vilja få i dig något att dricka eller att äta så finns alternativen många. På markplan runt om finns små kiosker och portabla pubar med ett bra utbud och snabb service. Kanske är det till och med så att West Ham och London Stadium har det bästa basutbudet av dryck och mat i hela Premier League.

För dig som vill ha en ännu mer bekväm upplevelse rekommenderar vi varmt att du bokar hospitalitybiljetterna. Då får du möjligheten att i lugn och ro sitta i en trevlig miljö med ännu fler dryckes- och matalternativ innan, i halvtid och efter matchen. Dessutom så är sittplatserna i anslutning kring det mest centrala sektionerna på arenan.

Strax innan avspark stämmer hela arenan upp i allsång till West Hams ikoniska låt ”I'm Forever Blowing Bubbles”. En mäktig ljudkuliss och du behöver inte vara fotbollsälskare för att uppskatta detta.

GO Sport Travel - Officiella biljetter till West Ham United FC

Med våra officiella avtal till West Ham kan vi garantera ett tryggt och säkert sätt att säkra just din fotbollsbiljett. Vi hoppas att du som besökare får en väldigt trevlig upplevelse på London Stadium, oavsett om det gäller fotboll eller något annat evenemang på denna multiarena.

 

 

 

Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.