Boka dina Englands Biljetter här

England

Englands fotbollslandslag, känt som "Three Lions", är en av de mest anrika och traditionstyngda landslagen i världsfotbollen. Laget styrs av The Football Association (FA) och spelar sina hemmamatcher på den legendariska Wembley Stadium i London. England har en rik historia inom fotbollen, och deras mest betydande framgång kom 1966 när de vann FIFA-VM på hemmaplan, ledda av kaptenen Bobby Moore och tränaren Alf Ramsey.

Laget har genom åren haft många ikoniska spelare, inklusive Sir Bobby Charlton, David Beckham, och nuvarande stjärnor som Harry Kane och Raheem Sterling. Trots att laget ofta har betraktats som en av de starkare nationerna i internationell fotboll, har framgångarna i stora turneringar varit sporadiska efter VM-segern 1966.

Under de senaste åren har landslaget genomgått en positiv förändring under ledning av tränaren Gareth Southgate. Southgate har infört en mer ungdomlig och dynamisk spelstil som resulterat i imponerande prestationer, såsom en fjärdeplats i VM 2018 och en finalplats i EM 2020. England strävar nu efter att fortsätta bygga på denna framgång och siktar på att vinna stora internationella turneringar igen, vilket deras passionerade fans hoppas på med stor förväntan

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.