Oktoberfest

Oktoberfest

Forretningsreiser og konferansereiser

Dato: Sep/Okt

Oktoberfest i München är en av världens största och mest kända folkfester. Denna årliga festival, som traditionellt äger rum från slutet av september till den första helgen i oktober, lockar miljontals besökare från hela världen. Ursprungligen började Oktoberfest 1810 som ett bröllopsfirande för kronprins Ludwig och prinsessan Therese av Sachsen-Hildburghausen. Evenemanget blev så populärt att det återupprepades årligen och växte till den gigantiska festival vi känner idag.

Festivalen hålls på Theresienwiese, ett stort område nära centrala München, där besökare kan njuta av traditionell bayersk musik, dans och mat. De ikoniska öltälten, drivna av Münchens stora bryggerier, är centrala för festligheterna och erbjuder en mängd olika öl som serveras i stora sejdelglas, ofta ackompanjerade av bayerska specialiteter som pretzels, bratwurst och schnitzel.

Förutom öltälten finns det ett brett utbud av åkattraktioner, karnevalsspel och marknadsstånd som säljer souvenirer och traditionella kläder som lederhosen och dirndl. Oktoberfest är inte bara en hyllning till öl och bayersk kultur, utan även en mötesplats för människor från hela världen som kommer samman för att fira, sjunga och dansa i en anda av gemenskap och glädje.
Fly og hotellpakke Flyg Hotell Biljett

Hotellpakke Hotell Biljett

Billettpakker Biljett

Offisiell produktavtale:

Gjennom våre avtaler, som i mange tilfeller er de største på markedet, tilbyr vi deg 100% tillit når du bestiller billetten. Sikre leveranser, utvalgte seter og muligheten for gjestfrihet gir deg alltid verdi for pengene.

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Oppdaterte vilkår

Oppdaterte forhold for å dra nytte av fra 2020-09-03.

Ta en titt på vilkårene her.