Amsterdam

Amsterdam

Forretningsreiser og konferansereiser

Dato: Enligt önskemålFly og hotellpakke Flyg Hotell Biljett

Hotellpakke Hotell Biljett

Billettpakker Biljett

Når du planlægger din næste konference, hvorfor så ikke vælge Amsterdam som din destination og tilføje en ekstra dimension med spændende sportsaktiviteter? Amsterdam er med sine maleriske kanaler og livlige atmosfære det perfekte sted at kombinere forretningsmøder med sport og rekreation.

Under konferencen kan deltagerne nyde det brede udvalg af mødelokaler og konferencefaciliteter, som Amsterdam har at tilbyde. Uanset om det er en formel præsentation i et moderne konferencelokale eller en uformel diskussion på en af ??byens trendy cafeer, er der muligheder for ethvert behov og ønske.

For at tilføje en ekstra dimension til konferencen kan vi arrangere spændende sportsaktiviteter, der styrker holdet og skaber mindeværdige oplevelser. Tag del i en sjov og udfordrende teambuilding-aktivitet såsom kajaksejlads langs byens kanaler eller oplev spændingen ved en traditionel hollandsk cykeltur gennem byens charmerende gader og parker.

Efter en dag med møder og sportsaktiviteter kan deltagerne slappe af og nyde Amsterdams pulserende natteliv, med trendy barer, restauranter og klubber, der tilbyder noget for enhver smag.

Endelig, med sin dynamiske atmosfære og muligheder for både forretning og fornøjelse, er Amsterdam den perfekte destination for en mindeværdig konferenceoplevelse med et ekstra strejf af spænding og sport. Kontakt os i dag for at begynde at planlægge din drømmerejse til Amsterdam!

Les vårt programforslag her!

Offisiell produktavtale:

Gjennom våre avtaler, som i mange tilfeller er de største på markedet, tilbyr vi deg 100% tillit når du bestiller billetten. Sikre leveranser, utvalgte seter og muligheten for gjestfrihet gir deg alltid verdi for pengene.

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Oppdaterte vilkår

Oppdaterte forhold for å dra nytte av fra 2020-09-03.

Ta en titt på vilkårene her.