Tennis – Biljetter & tennisresor

Tennis som underhållning är utan tvekan bäst live! Möjligheten att få uppleva denna tempofyllda racketsport live med serve-ess, tiebreaks, intensiva nätdueller, avgörande backhands, volleys och hårda smashar!

Att få uppleva Wimbledons centre court, där Björn Borg bärgat 5 sagolika titlar, eller klassiska Franska Öppna live från läktaren är en av de saker man borde uppleva i livet. Läktarna brukar ha en bra stämning och inramning kring skådespelet på tennisplanen, har man tur kan man även få se en hel del kändisar som sitter på läktarna för att njuta av världstennisen!

Officiella tennisbiljetter till Wimbledon och ATP-touren!

Vi kommer alla ihåg storhetstiden inom tennis för oss svenskar. Björn Borg, Mats Wilander, Stefan Edberg, Joakim Nyström, Niklas Kulti osv. Det var en era utan dess like inom tennisvärlden! Sedan får vi självklart inte glömma tennislegender från övriga världen som; Stan Smith, John Mcenroe, Roger Federer, Rafael Nadal, Steffi Graf, systrarna Venus och Serena Williams. 

Tennisen, en klassisk idrott med gamla anor, erbjuder en upplevelse av världsspelare i varje steg av turneringarna och rafflande upplösningar i finalerna! Tennis är ursprungligen en engelsk racketsport och redan 1877 spelades det första mästerskapet i Wimbledon och i slutet av 1800-talet kom tennisen även med i det olympiska programmet.

Den mytiska turneringen Wimbledon från England, är en del av den ärofyllda kvartetten av tävlingar som kallas Grand Slam, de tre övriga turneringarna är Australienska Öppna, Franska Öppna och US Open.

Oavsett underlaget; gräs, grus, hard court eller soft court; på den rektangulära tennisplanen skrivs det idrottshistoria på löpande band! Oavsett om du vill uppleva Wimbledon, US Open, French Open, Australian Open eller ATP slutspelet i London, så hjälper GO Sport Travel dig att uppfylla dina önskemål!

Go Sport Travel kan erbjuda officiella tennisbiljetter till de stora Grand Slam tävlingarna och ATP-touren. Utbudet och möjligheterna är breda, allt ifrån enkel till dubbel, dam- eller herrtennis.

Utöver biljetterna kan vi även sy ihop en komplett tennisresa åt er, med boende och flyg tur/retur. Allt detta paketeras utifrån era önskemål. Förutom kunskap om tennisupplevelsen så har vi en stor erfarenhet om de aktuella destinationerna. De bästa sevärdheterna, maten och värdefulla tips under ert besök; allt för att ni ska kunna få ut det mesta av er resa!

Vill du uppleva Tennis live?

Kontakta oss redan idag så vi kan få möjligheten till att skapa din absolut bästa tennisresa i livet!

Ring oss på 0660-21 10 90 eller sänd ett mail till info@gosporttravel.com

Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.