Tennis – Biljetter & tennisresor

Tennis som underhållning är utan tvekan bäst live! Möjligheten att få uppleva denna tempofyllda racketsport live med serve-ess, tiebreaks, intensiva nätdueller, avgörande backhands, volleys och hårda smashar!

Att få uppleva Wimbledons Centre Court, där Björn Borg bärgat 5 sagolika titlar, eller klassiska Franska Öppna live från läktaren är en av de saker man borde uppleva i livet. Läktarna brukar ha en bra stämning och inramning kring skådespelet på tennisplanen, har man tur kan man även få se en hel del kändisar som sitter på läktarna för att njuta av världstennisen!

Officiella tennisbiljetter till Wimbledon och ATP-touren!

Vi kommer alla ihåg storhetstiden inom tennis för oss svenskar. Björn Borg, Mats Wilander, Stefan Edberg, Joakim Nyström, Niklas Kulti osv. Det var en era utan dess like inom tennisvärlden! Sedan får vi självklart inte glömma tennislegender från övriga världen som; Stan Smith, John Mcenroe, Roger Federer, Rafael Nadal, Steffi Graf, systrarna Venus och Serena Williams. 

Tennisen, en klassisk idrott med gamla anor, erbjuder en upplevelse av världsspelare i varje steg av turneringarna och rafflande upplösningar i finalerna! Tennis är ursprungligen en engelsk racketsport och redan 1877 spelades det första mästerskapet i Wimbledon och i slutet av 1800-talet kom tennisen även med i det olympiska programmet.

Den mytiska turneringen Wimbledon från England, är en del av den ärofyllda kvartetten av tävlingar som kallas Grand Slam, de tre övriga turneringarna är Australienska Öppna, Franska Öppna och US Open.

Oavsett underlaget; gräs, grus, hard court eller soft court; på den rektangulära tennisplanen skrivs det idrottshistoria på löpande band! Oavsett om du vill uppleva Wimbledon, US Open, French Open, Australian Open eller ATP slutspelet i London, så hjälper GO Sport Travel dig att uppfylla dina önskemål!

Go Sport Travel kan erbjuda officiella tennisbiljetter till de stora Grand Slam tävlingarna och ATP-touren. Utbudet och möjligheterna är breda, allt ifrån enkel till dubbel, dam- eller herrtennis.

Utöver biljetterna kan vi även sy ihop en komplett tennisresa åt er, med boende och flyg tur/retur. Allt detta paketeras utifrån era önskemål. Förutom kunskap om tennisupplevelsen så har vi en stor erfarenhet om de aktuella destinationerna. De bästa sevärdheterna, maten och värdefulla tips under ert besök; allt för att ni ska kunna få ut det mesta av er resa!

Vill du uppleva Tennis live?

Kontakta oss redan idag så vi kan få möjligheten till att skapa din absolut bästa tennisresa i livet!

Ring oss på 0660-21 10 90 eller sänd ett mail till info@gosporttravel.com

Inresa till England

För inresa till England med ankomst efter 2022-01-09 (04.00 UK time) gäller: 

  • Fullt vaccinerade minst 14 dagar innan ankomst (intygas av myndighet)
  • Vaccin godkända av EU och USA
  • Locator Form måste fyllas i tidigast 48 timmar innan avresa*
  • Förboka Day 2 Test i UK - Lateral Flow Test (på dag 0,1 eller 2)

Läs komplett information för inresa här.

*Notera att det kan ta upp emot 45 minuter att fylla i Locator Form första gången.

Varje individ ansvarar för att processen fullföljs enligt regelverket, och ansvarar för att övervaka lokala resebegränsningar i sitt hemland (där avresan startar).

Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2022-02-28.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan utlyst på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.