Boka New Jersey Devils Biljetter

I Newark, NJ ca 8 kilometer öster om Manhattan, New York, spelar New Jersey Devils sina hemmamatcher i Prudential Center. Arenan rymmer 17 625 åskådare som genom åren har fått se en rad legendarer ikläda sig det röda hemmastället med den djävulslika symbolen på bröstet. 

I taket på Prudential Center hänger fanor för de pensionerade tröjorna #3 Ken Daneyko, #4 Scott Stevens, #27 Scott Niedermayer och såklart #30 Martin Brodeur. De herrarna utgjorde ryggraden i samtliga utav New Jersey Devils upplagor som vunnit den ärofyllda Lord Stanleys buckla, Stanley Cup åren 1995, 2000 samt 2003. Taktiken som tog laget till 3 titlar på 8 säsonger var den klassiska ”Neutral Zone Trap”, i Sverige känd som 1-3-1 under Tommy Sandlin och Lasse Falks glansdagar. Den hårdtacklande backen Scott Stevens var dessutom lagkapten vid samtliga tillfällen och därmed den förste att lyfta Stanley Cup. Stevens har dessutom, tillsammans med sin gamle backkollega Scott Niedermayer, valts in i Hockey Hall of Fame. Niedermayer har utöver det utsetts till ligans bästa back (James Norris Memorial Trophy) vid ett tillfälle, 2004.

Svenskar som genom åren representerat New Jersey Devils; Patrik Sundström, Tommy Albelin, Niclas Hävelid och Johan Hedberg, för att nämna några. Inför säsongen 2016/17 är det Adam Larsson och Jacob Josefsson som bär den svenska fanan i Newark. 

Vill du se New Jersey Devils live i Prudential Center?

Vill du boka din NHL-resa hos oss anpassar vi den helt efter dina önskemål. Vi erbjuder matchbiljetter med sittplatser över hela arenan i en uppsjö av kategorier. Behöver du hjälp att välja matchbiljett finns vi till hands med råd och tips baserat på vår erfarenhet och goda kunskap. Du kan boka hela NHL-resan som ett paket, boka hotell och matchbiljetter eller endast köpa NHL-biljetter hos GO Sport Travel. Vill du bo på Manhattan, New York och se en match i Madison Square Garden och en i Prudential Center ordnar vi självklart det! Resan från Penn Station på Manhattan ut till Newark tar endast 25 minuter.

För oss är det viktigt att du som reser skall känna dig trygg inför och under din resa, oavsett om det gäller en bokning av matchbiljetter eller en komplett NHL-resa. Med våra trygga villkor och säkra leveranser ser vi till att du har din matchbiljett levererad i god tid innan avresa. Allt för att du skall ges möjlighet att uppleva världens bästa liga på plats!

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med ett förslag på hur din NHL resa ska se ut. Gå in på den match eller det datum som passar er bäst så kontaktar vi dig för att sätta samman en resplan enligt era önskemål. Ingenting är bokat eller bekräftat förrän vi kommit överens om hur ni vill uppleva NHL på plats!

info@gosporttravel.com


Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent