West Ham UFC
West Ham UFC

West Ham - Biljetter & fotbollsresor

West Ham UFC

London Stadium - London

West Ham United FC (även kallat ”The Hammers” och ”The Irons”) grundades 1895, under namnet Thames Ironworks, och tog dagens namn 1900. Minnet av Thames Ironworks finns idag kvar i West Hams klubbmärke i form av de två korsade hammare som Thames Ironworks klubbmärke bestod av. 

apr
21
sön 2024

Crystal Palace - West Ham UFC

Premier League - England
Selhurst Park - London

HotellBiljett
fr 5995 SEK
Biljett
fr 995 SEK
maj
5
sön 2024

Chelsea FC - West Ham UFC

Premier League - England
Stamford Bridge - London

FlygHotellBiljett
fr 6995 SEK
HotellBiljett
fr 5495 SEK
Biljett
fr 2995 SEK
maj
19
sön 2024

Manchester City - West Ham UFC

Premier League - England
Etihad Stadium - Manchester

FlygHotellBiljett
fr 9995 SEK
HotellBiljett
fr 6995 SEK

West Ham United FC - London Stadium

West Ham United - Historia

Klubbfärgerna Claret och Blue menar många ryktesväg kom ifrån att en av dess första spelare William Gove vann en uppsättning Aston Villa tröjor vid en vadslagning och sedan införde dessa i sin klubb. Detta är dock inte bekräftat.

Klubbens dåvarande arena, Boleyn Ground (även kallat Upton Park) har varit deras hemmaarena mellan 1904-2016, efter att de första åren spelat sina matcher på bland annat Hermit Road i Canning Town. Men West Ham sökte sig sedan mot förnyelse.
Efter Olympiska Spelen i London 2012 så huserar West Ham i den före detta olympiska arenan och vid nya namnet London Stadium så är den moderna arenan i östra London deras nya hemmaborg.

Klubbens mest legendariske spelare måste anses vara Bobby Moore, som hade en betydande roll i Englands VM-guld 1966. Bobby Moore har numer även fått sätta namnet på nationalarenan Wembley Stadiums absolut mest exklusive lounge, med 1500 sittande matgäster. Förutom Bobby Moore så innehöll även Englands Guldlag Geoff Hurst och Martin Peters, fostrade i the Hammers.Under 1960-talet hade klubben en berömd era med segrar i FA-cupen 1963/64 och Cupvinnarcupen 1964/65. Sannerligen i samklang med Englands VM-guld.

West Ham är även på 2000-talet kända för att vara en klubb med en bra ungdomsakademi och har då fostrat spelare som Frank Lampard, Rio Ferdinand, Joe Cole, Michael Carrick och Jermain Defoe. Alla senare landslagsmän för England och tongivande spelare i Europas toppklubbar.

Fotbollsbiljetter och fotbollsresor - West Ham United 

Självklart ser vi på GO Sport Travel till att du kan uppleva ditt favoritlag West Ham live på London Stadium. Som en av få arrangörer har vi våra egna officiella fotbollsbiljetter till alla West Hams hemmamatcher. Bokar du din fotbollsresa med oss, reser du med en officiell partner till West Ham United FC. Du som bokar din fotbollsresa med oss till London Stadium får du förstklassiga sittplatser på arenan. Därtill har du då tillgång till bar och lounge!

Rent prismässigt så kommer du att se att våra fotbollsresor till West Ham har marknadens mest konkurrenskraftiga pris, och att kvaliteten på fotbollsbiljetterna ger dig valuta för pengarna!

Kontakta oss redan idag, för att diskutera din fotbollsresa!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.