Watford FC
Watford FC

Watford FC - Biljetter & fotbollsresor

Watford FC

Vicarage Road - London

Boka en komplett fotbollsresa till London med flyg, hotell och officiella fotbollsbiljetter till någon av Watfords hemmamatcher med GO Sport Travel! London, en av Europas populäraste städer, rent av andas fotboll och genom oss kan du säkra din fotbollsbiljett för att se Watford FC live på Vicarage Road bara 20 minuters resa från centrala London.

apr
20
lör 2024

Watford FC - Hull City

The Championship - England
Vicarage Road - London

Biljett
fr 395 SEK
apr
27
lör 2024

Watford FC - Sunderland

The Championship - England
Vicarage Road - London

FlygHotellBiljett
fr 4995 SEK
HotellBiljett
fr 3395 SEK
Biljett
fr 495 SEK

Exclusive Match Break Partner

Efter att redan ha arbetat med Watford FC i sex år fortsätter nu GO Sport Travel, nu som klubbens exklusiva Match Break Partner, att att skapa skräddarsydda paket för fans runt om i världen, inklusive flyg, hotellboende och matchbiljetter.

Watford FC & GO Sport Travel - Partnership

Fotbollsbiljetter och fotbollsresor - Watford FC

Att åka och se en match med Watford är ett bra alternativ när det kommer till fotbollsresa. Närheten till huvudstaden London gör också att det förstås finns mycket att göra förutom att gå på fotboll. För den som är sugen på att se Watford och kanske även skymta Elton John på läktaren är det bara att ta kontakt med oss. Vi har alltid de bästa biljetterna till Watfords matcher.

Längre upp på sidan hittar du Watfords spelschema, klicka in på den matchen och datumet som passar dig för att börja sy ihop din fotbollsresa. I lugn och ro välja kan du välja bland våra olika fotbollsbiljetter och hotell. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och kompetens inom fotbollsresor om du känner dig osäker på vilken typ av fotbollsbiljett eller hotell ni ska välja.Ni är mer än välkomna att ringa oss så kan vi tillsammans sortera ut vilka fotbollsbiljetter och hotell som passar er fotbollsresa.

Upplev London tillsammans med dina vänner under din kommande fotbollsresa! London har mycket mer att erbjuda än bara fotbollsmatcher. Vandra längs South Bank och besök Londons vintagebutiker eller få en överblick av staden genom pariserhjulet London Eye. Klä upp er och testa Afternoon Tea eller åk till Harry Potters Museum. Vi på GO Sport Travel har massor av tips på saker att göra i London under er fotbollsresa.
Genom förmånliga avtal och kontakter kan vi förutom boka er fotbollsbiljett även förboka Afternoon Tea,  London Eye, Harry Potter Museum och mycket mer! 

Kontakta oss redan idag, så tar vi fram just din fotbollsresa till London. Vi ser till att din fotbollsresa blir ett minne för livet!

Upplev Watford FC live på Vicarage Road

Watford FC är en anrik klubb med en historia som går tillbaka ända till år 1881 när klubben grundades av Henry Grover. Klubben, som ofta kallas "The Hornets" (bålgetingarna) på grund av sin gulrandiga matchtröja, är baserad några mil nordväst om London och spelar sina hemmamatcher på klassiska Vicarage Road med plats för knappt 22 000 åskådare.

The Hornets hade (än så länge) sin mest framgångsrika period säsongen 1982/83 då Watford slutade tvåa i högsta ligan efter Liverpool. I början på 2000-talet var klubben nära konkurs men klarade sig precis genom lönesänkningar och en semifinal i FA-cupen. 

Mest känd är kanske Watford för att sångaren Elton John under ett antal år satt som ordförande i klubbens styrelse. Det var också under dennes tid som laget på ett mycket imponerande sätt mellan åren 1978 och 1983 avancerade från dåvarande division 4 till dåvarande division 1 som på den tiden var den näst högsta divisionen.

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.