Fotbollsbiljetter VM-kval

VM kvalet i fotboll är något av det största man kan uppleva i sportväg och framför allt om det rör sig om en landskamp mellan två riktigt stora nationer.
Förutom blågult är kanske det engelska landslaget det landslag som ligger oss svenskar värmast om hjärtat. Många svenskar har också England som något av sitt andralag under de stora turneringarna som VM och EM.

Uppleva vm-kvalet med det engelska landslaget på hemmaplan är något som verkligen kan rekommenderas och framför allt om det handlar om en match på klassiska Wembley Stadium i London med plats för hela 90 000 åskådare. Bara att höra när tiotusentals engelsmän klämmer i från tårna i nationalsången "God Save The Queen" är en upplevelse i sig.

Förutom fotboll finns förstås även en hel del att se och göra i den engelska huvudstaden i form av ett oräkneligt antal sevärdheter, muséer, kultur samt förstås ett brett utbud av nöje och shopping. Vi har alltid de bästa biljetterna till Englands landskamper i fotboll, så det är bara att kontakta för mer information. Vi erbjuder även paket i form av biljetter, resa och hotell.


Varför boka en paketresa jämfört med enbart evenemangsbiljetter?

Det finns flera skäl till att boka en komplett paketresa med en arrangör, och vi pekar här på ett urval av de fördelar som ger dig som kund trygghet innan, under och efter din resa.

  • Lagstadgad resegaranti ställd för din trygghet
  • Skydd av paketreselagen
  • Skyddad mot valutarisker
  • Försäkra 100% av din resa
  • Personlig kontakt från bokning till hemkomst
  • Stor expertis om resmålen
  • Tidsbesparing vid planering

Läs mer här!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent


Fulham FC Officiell Agent

 


Celtic FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent