GO Sport Travel - Superweekends

Att åka på en Superweekend är en dröm för alla fotbollsälskare! Tänk dig att flyga till London och uppleva Arsenal på Emirates Stadium eller Chelsea på Stamford Bridge, för att nästa morgon sitta på ett tåg till Manchester och ladda för en match med Manchester United på Old Trafford eller Manchester City på Etihad Stadium. Genom GO Sport Travel kan du förverkliga denna drömresa!
Under säsongen jobbar vi kontinuerligt med uppföljning av de schemaändringar som görs i samtliga Europeiska ligor, vissa med längre framförhållning än andra. En matchflytt kan innebära en ändrad resplan för en del resenärer och därför försöker vi alltid vara tydliga med att informera vilka förutsättningar som finns. Det vi dessutom försöker göra när det blir förändringar i spelschemat är att skapa möjligheter för kombinationer av fotbollsupplevelser. 

Datum

24-27 feb
FlygHotellBiljett
fr 8995 SEK
HotellBiljett
fr 8395 SEK

Under säsongen kommer vi dels att lägga ut färdiga Superweekend-paket men vill du se två matcher i samma stad under en resa eller önskar se två eller fler fotbollsmatcher i olika städer går även det att ordna. Du ska alltid känna dig välkommen att kontakta oss med de matcherna just du är intresserad av att se under en helg så tar vi fram ett förslag efter dina önskemål.
Genom våra samarbeten med klubbarna i Premier League kan vi erbjuda officiella fotbollsbiljetter där du som reser har 100% garanti på att dina fotbollsbiljetter levereras enligt överenskommelse och att du har din sittplats på arenan. Vi kan i tillägg till din fotbollsbiljett skräddarsy en Superweekend när möjligheten ges av spelschemat och anpassa din resplan oavsett om det är Liverpool FC, West Ham United eller Tottenham Hotspurs du önskar se. 
I Tyskland finns alla möjligheter att hitta en passande helg där man får se flera fotbollsmatcher, man reser enkelt med tåg mellan de flesta städerna, t. ex. i västra delarna av landet där bl.a. Borussia Dortmund, FC Köln, Borussia Mönchengladbach och Schalke 04 huserar.
Det går även att göra en Superweekend där man ser två matcher i två olika länder, tänk att du flyger till London på fredagen och njuter av staden under eftermiddagen och kvällen. På lördagen ser du Chelsea på Stamford Bridge eller Tottenham på White Hart Lane för att på söndag morgon sitta på ett flyg till Spanien. Där checkar du in på ditt hotell och beger dig till arenan för nästa upplevelse, vare sig det är FC Barcelona på Camp Nou eller Real Madrid på Santiago Bernabeu. Vi kan även erbjuda detta upplägg i Serie A, där AC Milan, FC Inter, Juventus, AS Roma och SS Lazio tillhör toppskiktet av tabellen.
Låter det som något du vill uppleva? Kontakta oss på GO Sport Travel redan idag för att se hur vi kan hjälpa just dig att göra verklighet av just din fotbollsresa!

Varför boka en paketresa jämfört med enbart evenemangsbiljetter?

Det finns flera skäl till att boka en komplett paketresa med en arrangör, och vi pekar här på ett urval av de fördelar som ger dig som kund trygghet innan, under och efter din resa.

  • Lagstadgad resegaranti ställd för din trygghet
  • Skydd av paketreselagen
  • Skyddad mot valutarisker
  • Försäkra 100% av din resa
  • Personlig kontakt från bokning till hemkomst
  • Stor expertis om resmålen
  • Tidsbesparing vid planering

Läs mer här!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent


Fulham FC Officiell Agent

 


Celtic FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent