AS Roma

AS Roma - Biljetter & fotbollsresor

AS Roma

Stadio Olimpico - Rom

Besök Italiens huvudstad Rom tillsammans med en officiell fotbollsbiljett på Stadio Olimpico för att se AS Roma!

Stadio Olimpico som italienarna kallar den är arenan där Derby de Capitale mellan AS Roma och SS Lazio utspelar sig. Romderbyt som det derbyt benämns i Sverige är ett av Europas hetaste derbyn. Förutom dom heta känslorna bland spelarna på plan är det vanligt supportrarna uttrycker sina politiska åsikter på lagets respektive kurvor i samband med denna match. 

apr
22
mån 2024

AS Roma - Bologna FC

Serie A - Italien
Stadio Olimpico - Rom

Biljett
fr 1095 SEK
maj
5
sön 2024

AS Roma - Juventus FC

Serie A - Italien
Stadio Olimpico - Rom

FlygHotellBiljett
fr 8995 SEK
HotellBiljett
fr 6395 SEK
Biljett
fr 1895 SEK
maj
19
sön 2024

AS Roma - Genoa CFC

Serie A - Italien
Stadio Olimpico - Rom

FlygHotellBiljett
fr 8995 SEK
HotellBiljett
fr 4995 SEK
Biljett
fr 1595 SEK

AS Roma Flagga på Olympia Stadion

AS Roma - Historia

AS Roma grundades år 1927 och är ett klassiskt lag i Italienska Serie A. Den vinröda klubben spelar sina hemmatcher på Stadio Olimpico i Rom som med sin kapacitet på strax över 72 000 åskådare som är Italiens näst största fotbollsarena efter San Siro.

Genom åren har en rad storspelare klivit in på Stadio Olimpico i den vinröda tröjan. Bland dessa finner vi t. ex Aldair, Rudi Völler, Gabriel Batistuta och Cafu. Dock har ingen spelare fått mer kärlek från Romafansen än ”prinsen av Rom”, Francesco Totti. Med nummer tio på ryggen och kaptensbindeln på armen har han slagit alla slags rekord som går att slå i Roma, Serie A och Europa. 

Rom handlar inte bara om fotboll. Staden har att oändligt utbud av sevärdheter och sightseeing med en historia ända tillbaks till antiken där Rom var huvudstad för romerska riket. Rom fungerar också som centrum för den katolska kyrkan och residensstad för Vatikanstatens påvar. 

Fotbollsbiljetter och fotbollsresor - AS Roma

Vill du få en komplett fotbollsresa med en trygg matchbiljett, hotell och flyg till någon av Romas hemmatcher? Kontakta oss så hjälper vi till med vår erfarenhet och kunskap för att du ska kunna välja rätt fotbollsbiljett och få en sådan fin upplevelse som möjligt.

Under din fotbollsresa kan du besöka historiska byggnader som Colosseum, Spanska Trappan, Peterskyrkan eller varför inte antikens bäst bevarade byggnad, Pantheon. Urvalet är enormt i Rom och känner ni att ni vill stanna en längre tid för att hinna ta del av allt är det inga problem. Vi skräddarsyr ditt fotbollspaket tillsammans med dina önskemål för att du få en fotbollsresa som passar dig.

Ovan hittar du AS Romas spelschema för att hitta ett datum som passar dig. När du valt vilken match och datum som du tycker ser bra ut klickar du in på den matchen för att i lugn och ro kunna välja bland matchbiljetter och hotell.

Känner du dig osäker på vilken typ av fotbollsbiljett eller hotell du ska välja är du mer än välkommen att maila eller ringa oss. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet som stöd för att du ska känna dig säker i dina val. Med våra trygga villkor ser vi till att din matchbiljett levereras enligt överenskommelse.

Kontakta oss redan idag för att boka en officiell fotbollsbiljett till AS Roma eller få ett förslag på en komplett fotbollsresa till Rom!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.