Millwall FC
Millwall FC

Millwall FC - Biljetter & fotbollsresor

Millwall FC

The Den - London

Millwall FC grundades 1885 och hade då namnet Millwall Rovers.  De fick sina färger, blått och vitt, eftersom de grundades av skotska arbetare som jobbade i hamnen på Isle of dogs, Millwall London. Laget har behållit sitt namn trots att de inte längre spelar i Millwall. Lagets smeknamn ”The Lions” antogs 1979 och deras klubbvapen är en bild av ett lejon. Dess slogan bekräftar deras supportrars kaxiga approach, "No one like us – we don´t care".

apr
27
lör 2024

Millwall FC - Plymouth

The Championship - England
The Den - London

FlygHotellBiljett
fr 4995 SEK
HotellBiljett
fr 3095 SEK
Biljett
fr 695 SEK

Millwall FC - Historia

Millwall spelar sina matcher på The Den i Bermonsdey sydöstra London. Tradition på the Den är att innan matchstart spela deras officiella klubbsång “Let ‘em Come”. The Den har en kapacitet på cirka 20 000 åskådare.

En av de mest kända spelar från Millwall är Teddy Sheringham han var bäste målskytt fyra säsonger i rad 1986–1991. För oss svenskar extra igen känd eftersom han under en tid spelade i Djurgården innan han sedan återvände till England och spel i flera av storklubbarna bland annat Totteham och Manchester United.

Klubben har nått FA cup semifinal ett par gånger, men 2004 tog laget hela vägen till FA cup final där de fick möta Manchester United. Manchester United gick segrande från den finalen med 3-0.  Under 2004 kvalificerade de sig även till UEFA Europa League.

Millwall har flera derbyn under sin historia med spel i de olika ligorna, men de som oftast pratas och skrivs om är de som spelas mot West Ham de har sedan länge varit stor rivalitet mellan klubbarna. Supportrarna i Millwall är kända för sin dyrkan till klubben och inte alltid framställts i positiv bemärkelse.  Andra lag som har södra London som hemmaplan är League One-laget Charlton Athletic, samt Crystal Palace och tidigare nämnda West Ham som båda just nu spelar i Premier League.

Fotbollsbiljetter och fotbollsresor - Millwall FC

Vi på Go Sport Travel erbjuder er officiella matchbiljetter till att uppleva stämningen på The Den live. Trygga och säkra biljettleveranser garanterar er fotbollsupplevelse. Förhoppningarna på laget är stora för kommande säsong i Championship.

Möjligheterna till att forma just er unika fotbollsresa till London, med flera matcher inkluderat, blir nu ännu lättare. Ge er fotbollsresa det lilla extra och kolla med er säljare hos oss på Go Sport Travel hur möjligheterna ser ut med att boka era matchbiljetter till denna anrika London klubb. Vårt samarbete direkt med klubben garanterar er trygga och bra matchbiljetter.

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.