Manchester United
Manchester United

Manchester United - Biljetter & fotbollsresor

Manchester United

Old Trafford - Manchester

Är du en hängiven United supporter med ett brinnande fotbollshjärta, drömmandes om att uppleva den otroliga stämningen på en packad arena? En fotbollsresa till Manchester för att se Manchester United i aktion är då drömresan för dig!

Med GO Sport Travel får du möjligheten att uppleva den härliga atmosfären på Old Trafford och utforska allt som denna levande stad har att erbjuda. Tack vare vårt unika samarbete med Manchester Utd kan vi erbjuda officiella matchbiljetter för en minnesvärd upplevelse när du bokar din fotbollsresa med oss.

apr
21
sön 2024

FA Cup Semi Final

FA Cup - England
Wembley Stadium - London

FlygHotellBiljett
fr 11995 SEK
HotellBiljett
fr 8995 SEK
apr
24
ons 2024

Manchester United - Sheffield United

Premier League - England
Old Trafford - Manchester

FlygHotellBiljett
fr 6995 SEK
HotellBiljett
fr 5495 SEK
Biljett
fr 1295 SEK
apr
27
lör 2024

Manchester United - Burnley FC

Premier League - England
Old Trafford - Manchester

FlygHotellBiljett
fr 7495 SEK
HotellBiljett
fr 5495 SEK
Biljett
fr 3795 SEK
maj
6
mån 2024

Crystal Palace - Manchester United

Premier League - England
Selhurst Park - London

FlygHotellBiljett
fr 6495 SEK
HotellBiljett
fr 5195 SEK
Biljett
fr 2895 SEK
maj
12
sön 2024

Manchester United - Arsenal FC

Premier League - England
Old Trafford - Manchester

FlygHotellBiljett
fr 11995 SEK
HotellBiljett
fr 8995 SEK
Biljett
fr 7495 SEK
maj
15
ons 2024

Manchester United - Newcastle United

Premier League - England
Old Trafford - Manchester

Biljett
fr 4995 SEK

Därför ska du boka en fotbollsresa till Manchester för att se Manchester United?

Manchester är mer än bara en stad; det är en fotbollshuvudstad där sporten är vävd in i stadens kärna. Att bevittna en match med Manchester United på plats i Manchester är som att vara med om en helig ceremoni för de lokala invånarna. Att stiga in på Old Trafford, omgiven av tusentals passionerade fans, kommer att få dig att känna dig som en del av något mycket större än bara en fotbollsmatch. Atmosfären är utöver det vanliga, och oavsett om du är en hängiven fan eller en nyfiken besökare, kommer du att svepas med av den passion som omger arenan.

Fotboll i världsklass

Manchester United är inte bara en av Englands mest framgångsrika fotbollsklubbar genom tiderna, de är också kända för sitt imponerande spel och sina stjärnspelare. Att se dem spela live är en oförglömlig upplevelse. Med deras dynamiska och tekniskt avancerade fotboll har Manchester United vunnit hjärtan över hela världen, och att se deras talang på nära håll är en dröm för alla fotbollsentusiaster.

Manchester - så mycket mer än fotboll

Manchester, en pulserande stad i hjärtat av England, är känd för sin rika industrihistoria och sitt kulturella arv. Staden erbjuder en mängd aktiviteter för alla intressen. Kulturintresserade kan utforska stadens många museer och gallerier, inklusive Manchester Art Gallery och Science and Industry Museum. För musikälskare är Manchester ett måste-besök, med en levande musikscen som spänner från indie till klassisk. Staden är även hem för fantastiska matställen, från traditionell brittisk pubmat till internationell gourmet, samt ett blomstrande nattliv med barer och klubbar som håller öppet till småtimmarna. Manchester erbjuder en unik blandning av historia, kultur och modernitet, vilket gör den till ett perfekt resmål för alla besökare.

För den som inte kan få nog av fotboll är Manchester ett paradis. Gör ett besök på det berömda National Football Museum för att följa fotbollens utveckling från dess begynnelse till den moderna eran. Utforska utställningar om legendariska spelare, minnesvärda matcher och mycket mer. 

Oavsett om du är en inbiten Manchester United-supporter eller bara söker en upplevelserik stad att utforska, har Manchester något för alla. Boka din fotbollsresa med GO Sport Travel idag och ge dig av på ett oförglömligt äventyr till Manchester!

Biljetter för Manchester United matcher

Har du redan planerat en resa till Manchester men glömt att säkra dina matchbiljetter? Oroa dig inte. Det är fullt möjligt att köpa biljetter enbart för Manchester Utd:s matcher genom oss.

Med GO Sport Travel får du en garanti för att alltid inneha en officiell och auktoriserad matchbiljett när du bokar en fotbollsresa eller köper en separat biljett till Manchester United FC.

I vårt utbud hittar du priser och datum för de matcher med Manchester Utd som vi för tillfället erbjuder.

Manchester Uniteds största rivaler - Matcher att hålla ögonen på

Alla fotbollsklubbar har rivaliteter, och dessa matcher är ofta laddade med extra spänning. För Manchester Utd är det stora rivalmötet mot Liverpool FC en höjdpunkt som alltid väcker starka känslor bland fansen. Håll även utkik efter matcher mot Manchester City FC och Arsenal FC, även om rivaliteten med Liverpool FC står i en klass för sig.

Vanliga frågor om våra fotbollsresor till Manchester

Varför ska jag boka en fotbollsresa till Manchester med GO Sport Travel?

Svar:  GO Sport Travel har en väldigt god och transparent relation till alla klubbarna, däribland Manchester United. 
En av fördelarna för våra kunder är att de till 100% kan känna trygghet kring sina bokade fotbollsbiljetter.

Passar en fotbollsresa till Manchester alla åldrar?

Svar: Våra fotbollsresor till Manchester för att se Manchester United passar alla som gillar fotboll och vill uppleva en match live på anrika Old Trafford. Åldern spelar därför mindre roll och det går alldeles utmärkt att boka resor för hela familjen såväl som för en enskild resenär eller kompisgäng. Vi skräddarsyr resor efter just era behov så att ni ska få chansen att uppleva engelsk fotboll på plats, oavsett ålder.

Finns det möjlighet till guidad visning av Old Trafford?

Svar: Vi erbjuder i dagsläget inte själva guidade visningar men det finnas guidade turer att boka separat om man vill se mer av den anrika arenan Old Trafford. Kontakta oss så ska vi göra vårt bästa att leda dig i rätt riktning, så du får uppleva Manchester Uniteds hemmaarena med plats för över 74 000 besökare .

Kan jag köpa biljetter separat till Manchester Uniteds matcher hos GO Sport Travel?

Svar: Ja, vi säljer officiella matchbiljetter separat för specifika Manchester United matcher. 

Är det tillåtet att ta bilder och filma under Uniteds matcher? 

Svar: Vi rekommenderar att alltid kontrollera huruvida man får ta foton och video under matcher, detta då information kan ändras och uppdateras. 

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.