Fulham FC
Fulham FC

Fulham FC - Biljetter & fotbollsresor

Fulham FC

Craven Cottage - London

Fulham FC, som även går under namnet ”den svartvita armén”, huserar sedan år 1896 på anrika Craven Cottage. Arenan som ligger belägen precis vid floden Themsen rymmer 25 700 åskådare och har en del märkliga inslag som var och en har sin egen historia. Bland annat en staty av Michael Jackson som stod framför arenan fram till år 2013 eller en egendomlig paviljong belägen i det syd-östra hörnet av arenan.

Denna tillbyggnad är ursprungligen resultatet av en konstruktionsmiss där man missat att bygga omklädningsrum (!) under Johnny Haynes Stand som tanker ursprungligen var. Lösningen blev att man klämde in paviljongen mellan Johnny Haynes Stand och Putney End, en lösning som står kvar än idag. Förutom omklädningsrum hittar man även en balkong in mot planen där spelarnas nära och kära sitter under matcherna.

apr
21
sön 2024

Fulham FC - Liverpool FC

Premier League - England
Craven Cottage - London

HotellBiljett
fr 6995 SEK
Biljett
fr 2995 SEK
apr
27
lör 2024

Fulham FC - Crystal Palace

Premier League - England
Craven Cottage - London

FlygHotellBiljett
fr 5495 SEK
HotellBiljett
fr 3595 SEK
Biljett
fr 995 SEK
maj
11
lör 2024

Fulham FC - Manchester City

Premier League - England
Craven Cottage - London

FlygHotellBiljett
fr 7495 SEK
HotellBiljett
fr 4995 SEK
Biljett
fr 2895 SEK

Fulham FC - Craven Cottage

Upplev Fulham FC live på Craven Cottage

Kända spelare som passerat klubben genom åren är bland andra Papa Bouba Diop, Edwin van der Sar, Louis Saha och Chris Smalling där de 2 sistnämnda såldes vidare till Manchester United FC som nummer 2 och nummer 3 på listan av Fulhams största spelaraffärer. Nummer ett på den listan är inte helt okände Mousa Sidi Yaya Dembélé som gick vidare från Fulham till Tottenham Hotspur år 2012.

På Craven Cottage har du möjlighet att uppleva genuin, engelsk supporterkultur som den är tänkt att vara. Här trängs den gamla sortens fans i en atmosfärisk miljö och höjdpunkterna på året är helt klart derbyna mot Londonrivalerna i Premier League.

Fotbollsbiljetter och fotbollsresor - Fulham FC

Vill du åka till London och se Fulham FC spela hemma på Craven Cottage kan du boka dina officiella matchbiljetter hos oss på GO Sport Travel. Vi hjälper dig alltid med att skräddarsy din kompletta fotbollsresa med hotell och även flyg om du önskar det. Väljer du istället att ordna resan själv och endast boka dina matchbiljetter hos oss går även det att ordna. Matchbiljetterna är alltid till 100% auktoriserade av Fulham FC så att du alltid kan känna dig trygg med att köpa dem hos GO Sport Travel.

Kontaktar du oss redan idag angående din fotbollsresa så hjälper vi dig med att ta fram den rätta kategorin på din matchbiljett eller guidar dig rätt för att just din drömresa till London, Premier League och Fulham ska bli så bra som möjligt. Nedan hittar du våra paket- och biljettpriser för hela säsongen, gå in på önskad match och välj matchbiljett, hotell och även andra tillval om du så önskar. 

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.