Melbourne F1 - Formel 1 Billetter & pakkerejser

Melbourne F1

Albert Park - Melbourne

Oplev Formel 1 - Live på Albert Park Circuit!

Den næstældste racerkonkurrence er den australske Grand Prix, der køres årligt i Melbourne på Albert Park Circuit! Konkurrencen blev en del af F1-kalenderen i 1985, og derefter var Adelaide Street Circuit, byløbet i Adelaide, vært for konkurrencen indtil 1995. Året efter overtog hovedstaden Melbourne æren af at være vært for den australske Grand Prix, og fokus var på den klassiske F1- land i forstad til Albert Park, tre kilometer syd for det centrale Melbourne.

Albert Park havde tidligere været vært for Grand Prix, men 1996 var det første år som et officielt løb i F1-mesterskabet. Banen blev åbnet for første gang i 1953 og måtte gennemgå en masse opgraderinger og ændringer inden introduktionen til verdensmesterskabet. Kredsen er i dag 5,3 km langt, designet til at indeholde begge dele af offentlige veje såsom nye vejstrækninger, og banen omgiver også Albert Park Lake.

58 omgange skal afsluttes på Albert Park Circuit, før det sorte og hvide flag vinker. Den hurtigste omgang under et løb på banen er afsluttet af tyskeren Michael Schumacher med tiden 1: 24,13. Den største udfordring er, at sporfladen normalt er kendt, fordi det ujævne og våde vejr kan bidrage til en notorisk glat overflade at håndtere for deltagerne og deres biler. Banens karakter beskrives dog normalt som hurtig og relativt let at køre af chaufførerne, og omkring 80.000 tilskuere kan tage plads i området og se verdensklasse Formel 1!

Den australske Grand Prix havde under sin placering i Adelaide, alle 11 år, været et af de sidste løb i F1-sæsonen. Siden flytningen til Melbourne og Albert Park er denne Grand Prix i stedet blevet åbningsløbet i konkurrencekalenderen.

Besøg byen med skyskrabere og se en af de ældste væddeløbskonkurrencer

Med et pulserende bybillede, varme og strande er Melbourne en F1-destination med stor merværdi. Deltag i både byen og det cirkus, der betyder, når F1 besøger Melbourne!

Vi på Go Sport Travel kan tilbyde officielle billetter til Melbournes F1 med mulighed for dig som kunde at vælge mellem flere kategorier og enten 1- eller 3-dages indrejse. Vi ser efter dine ønsker og på denne måde får du en billet til løbet, der passer til dine forhold og forventninger!

Det kan være en udfordring at finde den rigtige bolig og sammensætte en tur helt alene. Vi kan hjælpe dig, efter dine ønsker, at skræddersy en komplet rejse med indkvartering, tilpassede flyvetider og den rigtige billetkategori til den bedste oplevelse under det australske Grand Prix!

Officiel produktaftale:

Gennem vores aftaler, som i mange tilfælde er de største på markedet, tilbyder vi dig 100% tillid ved bestilling af din billet. Sikre leverancer, udvalgte pladser og mulighed for gæstfrihed giver dig altid værdi for pengene.