Bahrain F1 - Formel 1 Billetter & pakkerejser

Bahrain F1

Bahrain International Circuit - Manama

Opplev Formel 1 - Live på Bahrain International Circuit!

Siden 2004 har Formel 1 Grand Prix blitt arrangert i Bahrain, på Bahrain International Circuit. Premiere-løpet i 2004 var også det første Grand Prix som ble arrangert i Midt-Østen. Den første vinneren av Bahrain Grand Prix var Formel 1-legenden, tyskeren Michael Schumacher, som etter å ha trukket seg fra sporten også fikk det første hjørnet av banen oppkalt etter seg i 2014, en skarp høyresving.

Kurset ligger i Sakhir-ørkenen nær byen Zallaq. Et interessant notat er å kunne lage en trygg sti i nærheten av sand, de valgte før åpningen å spraye lim på de omkringliggende sanddynene, for å minimere risikoen for at sanden trekker ut på veibanen!

Løpet holdes vanligvis tidlig på våren, og i F1s konkurransekalender er det vanligvis det andre eller tredje løpet i verdensmesterskapet. Felles for Bahrain Grand Prix er også at det gjennomføres som et nattløp. Før en konkurranse kan rundt 70 000 tilskuere delta i Formel 1 live!

Banedesignet er laget av den legendariske F1-arkitekten Hermann Tilke og banen har en avstand på 5,4 km, totalt 57 runder kjøres under selve løpet. Banens overflate har blitt hyllet på grunn av det høye grepet for bilene, mye takket være det faktum at de brukte gråmalt aggregat, en form for sandstein.

Den raskeste rundetiden holdes av spanjolen Pedro de la Rosa som fullførte den på 1: 31.45. De fleste seirene på Bahrain International Cirquit har tyske Sebastian Vettel og engelskmannen Lewis Hamilton som begge står på 4 stykker etter 2020-mesterskapet. Samme type materiale har også blitt brukt til banen i Abu Dhabi og på Formel 1-banen Yas Marina Circuit.

Motorsport ute i Sakhir-ørkenen

Sikre deg billetten for å se verdens største motorsport live i Sakhir-ørkenen i Bahrain. I tillegg til motorsport er denne ørkenen også en populær aktivitet å slå leir i i vintermånedene.

Vi i Go Sport Travel kan tilby offisielle billetter til løpet, med muligheten for deg som kunde å velge mellom flere kategorier og enten 1- eller 3-dagers inngang. Vi ser etter dine ønsker og på denne måten får du en billett til løpet som passer dine forhold og forventninger!

Det kan være en utfordring å finne riktig innkvartering og sette sammen en tur helt alene. Vi kan hjelpe deg, etter dine ønsker, å skreddersy en komplett tur med overnatting, tilpassede flytider og riktig billettkategori for den beste Formel 1-opplevelsen under Bahrain Grand Prix!

Officiel produktaftale:

Gennem vores aftaler, som i mange tilfælde er de største på markedet, tilbyder vi dig 100% tillid ved bestilling af din billet. Sikre leverancer, udvalgte pladser og mulighed for gæstfrihed giver dig altid værdi for pengene.

Club Wembley Officiell Agent

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Watford FC crest

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO