Officiella
samarbetspartners

OFFICIAL ARSENAL FC HOSPITALITY AGENT AUTHORISED RESELLER OF
MANCHESTER UNITED HOSPITALITY OFFICIAL CHELSEA FC HOSPITALITY AGENT OFFICIAL TOTTENHAM FC HOSPITALITY AGENT OFFICIAL MATCH BREAK
OPERATOR OF FULHAM FC OFFICIAL AC MILAN INCOMING TRAVEL AGENCY OFFICIAL Reseller of West Ham United FC CLUB WEMBLEY CLUB CELTIC GO Sport Travel är officiell resepartner till Svenska Friidrottsförbundet GO Sport Travel är partner till Resia International Sports Travel Agencies Association
Följ oss på:

GO Sport Travel på Facebook
Sverige Norge Engelska
+46 660-21 10 90
Mån-Fre 09.00-17.00
info@gosporttravel.com
GO Sport Travel - logo

NBA Resor


 

NBA-basket är en riktigt höjdare för alla basketfans. Med stjärnor som Dwayne Wade, Kobe Bryant och LeBron James för att nämna några samt självklart vår "egen" Jonas Jerebko med flera så håller sporten en järnhand runt sina fans.

Nu har du chansen att få uppleva denna sport då den är som bäst. Vi har biljetter och hotell till ALLA lag och ALLA matcher. Välj helt enkelt vilken/vilka du vill se och vi plockar fram ett förslag till dig. Behöver Ni hjälp med flyg eller något annat gör vi naturligtvis vad vi kan för att just Er resa ska bli ett minne för livet. Vi skräddarsyr efter just dina önskemål.

Tveka inte utan beställ dina biljetter och få uppleva denna actionfyllda sport då de är som bäst. Självklart bor ni bara på förstaklass hotell.

Observera att priserna kan variera rejält beroende på derbyn och stormatcher.


 

OBS! Glöm ej att registrera Er för Er inresa i USA!

Ni som reser till USA måste registrera Er för att kunna resa. Detta är regler som USA har upprättat och det är resenärens ansvar att se till att registreringen görs.

Klicka här för att komma till registreringsformuläret.


 
  • Avdelningar
  • Lag
Avdelningar Paket fr
NBA
Lag Paket fr
Bokmärk och dela

Lasarettsgatan 12, 891 33 Örnsköldsvik   |   Tel 0660-21 10 90  |   Fax 0660-21 10 77  | info@gosporttravel.com  
©2001-2016 GO Sport Travel all rights reserved
Kammarkollegiets resegarantier SOLID försäkringar
Sitemap | Cookies | Villkor
Wasa Kredit VISA Master Card